Rent a car Split

Rent a car Split Logo
Rent a car split | Adresa Tolstojeva 4, Split EN REZERVIŠITE
Rent a car split | WhatsApp Rent a car split | Viber Rent a car split | Telefon

Rent a car Split

Tolstojeva 4, Split
Rent a car Split | Cijene

Cijene

Rent a car Split - cijene
Cijene rent a car usluga kreću se od 15 €/dan (evra po danu), a zavise od sezone i popusta koje nudimo. Plaćanje za rent a car usluga vrši se prilikom preuzimanja vozila, bez plaćanja depozita. Procedura preuzimanja vozila kraje par minuta. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojim tipom platnih kartica (Visa, Master itd). 

Uslovi rentiranja automobila
Rentiranje automobila se obavlja bez plaćanja depozita. Dnevna kilometraža u lokalu (na području Splita) je neograničena. Svako rent a car vozilo je kasko osigurano od svake vrste štete. 

Ko smo mi?
Rent a car Royal iz Splita je agencija koja posluje na hrvatskom tržištu više od 10 godina. Bavimo se najmom automobila, kombija, džipova, minivanova, SUV i luksuznih vozila. Sva vozila iz našeg voznog parka su nova i redovno održavana. Takođe, sva naša vozila su kasko osigurana, 100% sigurna i tehnički ispravna. 

Naša rent a car vozila
Rent a car Split Royal nudi veliki izbor novih vozila sa manuelnim ili automatskim menjačem. U našem voznom parku možete takođe pronaći skupocene sportske i luksuzne automobile. Unajmljeno vozilo ili automobil možete preuzeti bez plaćanja depozita na aerodromu Split ili u bilo kom delu Splita. 

Zašto da odaberete nas?
Odgovor na ovo pitanje je lak: zato što smo najbolja, najpouzdanija, najbrža i najpoštenija renta a car agencija u Splitu i Hrvatskoj.

Ostale usluge
Pored standardnog rentiranja vozila kod nas možete da koristite i usluge transfera sa profesionalnim vozačem, rentiranje luksuznih vozila, autobusa, mini buseva, kombija i limuzina. 

Kako da rezervišete rent a car vozilo? 
Rezervaciju rent a car vozila možete obaviti preko web stranice REZERVACIJA ili pozivanjem broja +381 69 77 63 61. Dobro došli u Rent a car Royal iz Splita.

Rent a car Split | Kontaktirajte nas Rent a car Split - Call to action

Kako da nas kontaktirate?

Želite da unajmite automobil ili imate pitanja za nas? Pozovite nas odmah!