Rent a car Royal u Omišu, Split, najbolja agencija u Hrvatskoj, cena od 15 evra po danu

Rent a car Split Logo
Rent a car split | Adresa Tolstojeva 4, Split EN REZERVIŠITE
Rent a car split | WhatsApp Rent a car split | Viber Rent a car split | Telefon

Rent a car Royal u Omišu, Split, najbolja agencija u Hrvatskoj, cena od 15 evra po danu

Tolstojeva 4, Split
Rent a car Split | Rent a car Omiš
>REZERVIŠITE

Rent a car Omiš

Rent a car Omiš
Rent a car Omiš – želite li iznajmiti auto ili drugo vozilo u Omišu? Na pravom ste mjestu jer Rent a car Split Royal nudi rent a car vozila po super povoljnim cijenama. Rent a car možete preuzeti u Omišu, u zračnoj luci Ćilipi ili bilo kojoj drugoj lokaciji u Splitu. Molimo Vas da nam unaprijed javite datum i vrijeme preuzimanja vozila, kako bismo mogli pripremiti i rezervirati željeno vozilo.

Zašto da odaberete nas?
Odgovor na ovo pitanje je jednostavan: zato što smo najbolja, najpouzdanija, najbrža i najpoštenija rent a car agencija u Omišu i u Splitu.

Rent a car automobili
Rent a car Split Royal nudi najveći izbor novih rent a car vozila sa ručnim ili automatskim mjenjačem. U našem voznom parku također možete pronaći skupe sportske i luksuzne automobile.

Rent a car Omiš - cene
Cijene rent a car usluga kreću se od 15 €/dan (eura po danu), a ovise o sezoni i popustima koje nudimo. Plaćanje rent a car usluga se vrši prilikom preuzimanja vozila, bez plaćanja depozita. Procedura preuzimanja vozila traje nekoliko minuta. Plaćanje je moguće izvršiti gotovinom ili bilo kojom platnom karticom (Visa, Master i sl.).

Uvjeti najma automobila
Rentiranje automobila se obavlja bez plaćanja depozita. Dnevna kilometraža u lokalu (na području Splita) je neograničena. Svako rent a car vozilo je kasko osigurano od svake vrste štete.

Ostale usluge
Osim standardnog najma automobila, možete koristiti i usluge transfera s profesionalnim vozačem, najam luksuznih vozila, autobusa, minibusa, kombija i limuzina.

Kako rezervirati rent-a-car vozilo?
Rezervaciju rent a car vozila možete obaviti preko web stranice NAJAM VOZILA ili pozivanjem broja +381 63 710 69 23.

Rent a car Split | Kontaktirajte nas Rent a car Split - Call to action

Kako da nas kontaktirate?

Želite da unajmite automobil ili imate pitanja za nas? Pozovite nas odmah!